lördag 2 juli 2011

Fröjd att skörda

egen odlade godsaker
en sväng i landet resulterade i smaskigheter
gurka, sallad och potatis
dill, rädisor och lök
och som grädde på moset
jordgubbar till efterrätt

mums
kycklingfileér ligger på grillen
och
tzatsikin i kylskåpet
redo att intagas när potatisen är kokt och
köttet klart!
Ha en superlördag
Kram Ullis

3 kommentarer:

  1. Så härligt! Jag tycker det känns så lyxigt o miljövänligt att skörda sitt eget som man verkligen odlat själv. Allt jobb (som iof är skoj) från slita med jordsäckar, sådd, vattning, o ogräsrensning. Härlig belöning!

    Smaklig måltid.

    Petra

    SvaraRadera
  2. Underbart. Tänk om man kunde vara självförsörjande på alla grönsaker o bär....vore toppen. Jag försöker iallafall frysa in dill o persilja så jag har över vintern, resten av sådda grönsaker slinker ju ner så fort de mognat:), och gott är det! /helen

    SvaraRadera