lördag 20 februari 2010

varning

Godförmiddag på er, idag har det utfärdats en klass 2 varning här där jag bor (typ mitt i sverige) det innebär att man ska lämna bilen ifred, stänga dörrar och fönster å bara sitta inomhus och titta ut på stormen som ska komma... naturligtvis måste jag ju trotsa denna varning. Mjölken, brödet och en hel del annat saknades i kylskåp och skafferi så det var bara att dra ner mössan över öronen och ge sig ut i snökaoset. Äldsta sonen skjutsade mig dock (han har en 4 hjulsdriven jeep) och jag var ganska glad att slippa köra och dessutom få bärhjälp...!
Väl hemkommen och shoppingbagen upplockad satte jag mig ner...tråkigt...vad göra nu...? Har inte direkt någon inspiration att göra något alls, dessutom känns det som om det ej är så stor ide heller när strömmen kan gå närsomhelst ( vi brukar drabbas så fort det kommer några mm snö eller blåser ngn sekundmeter) så idag känns risken skyhög över att vi ska drabbas...
Tittade in till några av alla trädgårdsbloggar som jag följer och blev genast på mycke bättre humör! Tack alla ni 'därute' som förgyller min vardag, ger inspiration och glädje för att inte tala om allt man lär sig av att läsa andras bloggar. Känns som om man fått "ett helt gäng med nya kompisar" å det är ju underbart. Skickar därför en STOR kram till er alla som läser min blogg, lämnar kommentarer och kommer med glada utrop!
Idag bjuder jag på några bilder från min trädgård, det är inte jag som är fotograf utan en proffsig sådann från nerikes allehanda; Kicki Nilsson. Hon var här tillsammans med journalisten Ingalill Bergensten för ett par år sedan och gjorde ett reportage om Blomsterbo, så håll till godo:

Det syns verkligen att hon är proffs på fotografering! Så vackra bilder och sådant djup... nästan så att man skäms lite för ens egna tillkortakommanden med kameran...
 Ha nu en riktigt bra lördag och var rädda om er och stanna inomhus!
Kramar Ullis

5 kommentarer:

 1. Ja visst är det roligt och inspirerande att klicka sig runt bland alla trädgårdsbloggar, speciellt nu när det är vinter. Inte roligt med stormvarningen. Jag är alltid rädd att det stora lärkträdet i trädgården ska blåsa omkull på huset..
  Vackra bilder!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Vackra foton!
  Här fullkomligt vräker snön ner. Hur skall detta sluta?
  Fortsatt trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Hoppas att det inte blir allt för besvärligt hos er. Vi har minus 19 idag och det blåser men solen skiner.
  Vilka fina bilder det syns att det är proffsigt taget. Jag får ta flera kort innan något går att använda men jag är ju inget proffs:o)

  Ha det riktigt gott

  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 4. Ja, ute är det snö, men dina fina bilder gör mig varm:-) Kul att ha så fina bilder, jag funderar på att skaffa mig en proffsigare kamera. Det är ju ändå en så härlig hobby att fota.

  Trevlig kväll,
  Hillevissan

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen namnet Blomstserbo.
  Vilka härlig bilder jag vill se mera..
  Här har vi skottat 40cm snö från taket och nu vräker det ner igen.
  Hoppas du har ström så att du kan blogga mera för vad skall man göra?
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera