onsdag 24 oktober 2012

Kransproduktion

Hej mina vänner!
Jodå, igår fick jag äntligen in pyntet från trädgården, känns riktigt bra med tanke på att de varslar om kyla och tom snö till helgen, hua, det får gärna dröja länga tills det kommer snö! Typ fram till veckan innan jul sisådär...!
Igår hann jag med en hel del innan jag for till jobbet, beskärning av lite barr resulterade i inte mindre än 7 kransar, alla redan bokade... Hoppas på att det är bra väder på fredag för då är jag ledig, ska gå till skogs för att plocka lite lingonris till fler kransbeställningar.
Påbörjade trädgårdsföredraget jag ska hålla i november oxå.. Jösses vad man samlar på sig bilder, tror jag har flera tusentals på datorn... Och fler lär det ju bli för det är något som jag tycker är himla kul, ja att fotografera alltså!
Dessvärre har vi fortsatta problem med vårt internet så bloggandet sker via telefonen, tack och lov för min iPhone, det är ju inte klokt att det ska va så svårt att få ett fungerande internet!!! Man blir ju helt handikappad utan, allt sköts ju via datorn numera...
Hoppas vi snart får igång det hela!
Ha en riktigt skön eftermiddag/kväll!
Kram på er/Ullis

2 kommentarer:

 1. Your wreathes will make good decorations, so nice and fresh and green from your garden.

  Do you live in a rural area that you can't get a good internet connection?

  SvaraRadera
  Svar
  1. bor på landet så det är dåligt utbyggt med internet, har haft mobilt bredband men det har funkat dåligt sista året...

   Radera