onsdag 31 oktober 2012

Ledig dag och fortsatt datastul!

Gomorron!
Idag är jag kompledig, skönt med en ledig dag då här mitt i veckan... Ska till frissan nu på förmiddagen sen måste jag ut i skogen för att plocka mer lingonris. Kransarna som jag gjort blev så populära att jag fått beställning på fler och det gäller ju att gå till skogs innan snön lägger sig vilket kan ske typ när som helst känns det som...
Måste dessutom 'ta tag i' våra internet problem nu oxå, har nämligen inget fungerande internet ännu. Ja, det hela är en lååååång historia som resulterat i att vi tillslut sade upp vårt mobila bredband från tele2 på grund av att vi inte kom ut på nätet. Pratade då med Telia som sa att det inte var några problem med att få fast internet. Bäst var, enligt dem, att först flytta det fasta teleabonnemanget till dem vilket vi gjorde och sen skulle vi 'bara' koppla på internet... När vi flyttat det fasta abonnemanget (mot en flytt-avgift) 'upptäkte' Telia att det var 'slut' portar i 'vårt' skåp så något fast internet kunde vi inte få!!! Snacka om att vi har blivit lurade!!! Så nu har vi ett fast telefon abonnemang ( vilket vi hade förrut oxå, fast vi har fått betala flera hundra för flytten...) men lik förbaskat inget internet! Blir snart tokig!!! Tänk att man aldrig kan lita på vad företag lovar, blir så trött... och irriterad! Bor ju inte vid vägs ände precis och ändå går det tydligen inte ordna; nån som vet på råd?
Nä, nog gnällt för idag!
Jag hoppas att ni får en fin dag!
Kram Ullis

4 kommentarer:

 1. Usch så trist, hoppas problemet löser sig!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Å jeg vet ikke om noe som er mer irriterende en PC trøbbel.
  Håper det ordner seg snart.

  Klem fra Marit.

  SvaraRadera
 3. It sounds very frustrating dealing with the communications companies, especially because they were not straight forward about their services. I hope it works out for you, and that you end up with a good internet connection. It really is an essential infrastructure nowadays.

  SvaraRadera
 4. Kan du historien som slutar med "-Stryp honom, Emil!" ?
  Så känns det att vara liten mot en stor :(

  SvaraRadera