torsdag 11 april 2013

Nordiska trädgårdar

Så var odlingssäsongen igång! Startskottet går i och med besök på trädgårdsmässan! Och där har jag varit idag.... Börjar med det negativa; stora ytor, kan man ju tycka ska vara positivt men de va ju tomma...! Tänk om det hade varit fler utställare, fler 'balkonger' ja helt enkelt mer av allt!!! Gick över mässan på en timme...efter 2 timmar hade jag sett allt tyckte jag!
Nog med det som var negativt.... Det som var positivt; och det övervägde faktiskt...! Trevligt, alla som trängdes med mig var glada, för trädgård gör en glad! Lyssnade på Hannu Sarenströms föredrag om lunden och dess växter.... Mycket intressant och inspirerande...! Shoppade lite sippor till min egna lund därhemma, en hosta och en pulmonaria fick oxå följa med liksom 2 heuchera. Dessutom hittade jag en finfin tall med låååånnnga vackra barr: Pinus x schwerinn wiethorst... Den ska i backen så fort tjälen släpper taget helt!
Lite bilder blev det förståss, de flesta dock med kameran så de får ni se imorgon...!
Men några inspirationsbilder bjuder jag på nu iaf....
Ha en trevlig kväll, kram Ullis

1 kommentar:

  1. Åååå, hoppas natten går fort för jag ska dit i morgon!Jag siktar också på Hannus föredrag, lite växter och trevliga möten. Det känns lite som när man var liten och det var en natt kvar till julafton :)

    SvaraRadera