lördag 21 december 2013

Baka baka

Liten kaka...eller iallafall blir det saffransskorpor! Godaste jag vet!

Här är första plåten gräddad, nu ska de skäras upp i lagom stora snittar, sen ska värmen i ugnen sänkas och skorporna torkas så de blir riktigt 'skorpiga'

Har hunnit med att göra nougat nu på morgonen oxå...och tänkte griljera revbensspjällen innan det är dax för att åka till jobbet för ett dygns jour innan julledigheten börjar. En hel vecka har jag ledigt....såååå lyxigt!
Nä dax och fortsätta i köket!
Må väl go'vänner!
Kram Ullis

2 kommentarer:

  1. Saffransskorpor är jättegott!

    God jul!
    Daniel

    SvaraRadera
  2. ja, saffransskorpor är supergoda, nu blev jag verkligen sugen.

    Vill önska dig en skön och fridfull God Jul.

    SvaraRadera