torsdag 5 december 2013

Vad har hänt?

Hej mina vänner!
Ja, vad har hänt? Har inte varit så aktiv här på ett tag... Dragits med lite ohälsa, först blev jag opererad för en nerv i kläm i armbågen. Lagom som jag skulle börja jobba åkte jag på en Sårinfektion och fick va sjukskriven lite till. Nu är armen bra och mina domningar så mycket bättre, skönt!
Men sen åkte jag på vad jag trodde var influensa... Hosta, snuva och feber i 4 veckor! Det bara började om och om och om igen...så hopplöst, helt orkeslös blev jag av dessa febertoppar. Nåväl, nu har jag iaf fått svar på mina problem: mycoplasma! Så nu har jag fått penicillin mot det och hoppas bli frisk fort!!!
Ute i trädgården har jag knappt varit, snöfritt är det fortfarande men enligt SMHI blir det snöstorm ikväll/natt så kanske det kan infinna sig lite advents/jul stämning?!
Mitt citronträd blommar förfullt och bjuder på underbar doft! 
Man får vara glad för det lilla;)
Nu ska jag tända i kaminen, fryser lite igen....
Ha en fin torsdag alla rara!
Kram Ullis

3 kommentarer:

  1. Usch...mikoplasma är inte roligt att ha...det hade min grabb för ett par år sedan och det är hemskt jobbigt för alla i familien när en blir drabbat...Tur att du fick svar på vad det var så att man kan bli av med de bakterierna...jag minns att grabben fick lugninflamation av detta med...om jag minns rätt. Ta hand om dig och Välkommen tillbaka! /Karla.

    SvaraRadera
  2. Usch vilket tråk, att få allt så där i en följd. Mykoplasma vet jag kan vara riktigt besvärligt.Tur i oturen att det är vilotid i trädgårderandet?Hoppas verkligen du hinner pigga på dig så du kan njuta av jul och nyår. Trevlig helg!

    SvaraRadera