fredag 28 september 2012

Konstigheter

Tjena Tjena mittbena!
Idag har jag haft en toppendag, först fika hos en go vän, sen till stan och plockade upp yngsta sonen. Han var i trängande behov av nya kläder, jag såg framför mig åtskilliga timmar vandrandes runt i butiker utan att hitta nått som passade men se så fel jag hittade! Sonen plockade snabbt ihop t-shirts, shorts, tröja och kallingar samt strumpor, i nästa butik byxor och skjortor, allt avklarat på mindre än 1 timme!!! Lättad men fattigare fot vi hem. Snabbt klarades städningen av medan sonen klippte gräsmattan, vilket verkligen var välbehövligt! Har ju liksom typ regnat minst en gång per dygn de senaste veckorna så gräset var högt!!!
Nu till konstigheterna;?gjorde ett inlägg imorse om silveraxet, actea racemosa 'brunett' ... Denna superfina höst perenn som blommar så vackert nu... Det konstiga var att inlägget hamnade under 23 september, alltså för flera dagar sen... mystiskt... Nåväl, det har jag iaf tagit bort men jag visar väl bilderna på skönheten nu istället!
Har ni inte denna planta så skaffa en, eller flera för den är verkligt fin. Blir stor; 150-200cm hög...

3 kommentarer:

 1. Jag har ett silver ax som blommor nu med 2 stänglar
  för första gången..Håller absolut med undertbart vacker.
  Ha en fortsatt härlig helg.
  Kram Ing-Mari

  SvaraRadera
 2. Visst är den vacker, men hos oss vill den inte blomma :(

  SvaraRadera
 3. Med silverax är det som så - har man ett vill man genast ha flera. Och deras sirliga doft när hösten smyger bakom knuten.
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera