onsdag 17 mars 2010

resklar

Hallå!
Tänkte rapportera lite om hur det går med resväskan...den är nämligen resklar nu...
Målad 2 gånger med vit (naturligtvis) färg, sedan avskav lite här och där så den mörkbruna originalfärgen kommer fram och väskan ser sådär lagom sliten ut.
Jag har fodrat med svart velour inuti. Blev faktiskt ganska häftigt med den kontrasten svart-vitt, återstår att se om väskan uppskattas av fasters gullunge?! Nåväl, jag tycker den blev betydligt bättre är den gamla leksaksbacken i plast som sakerna och favvisböckerna låg i tidigare!
Annars så lyser solen med sin frånvaro idag och någon vidare snösmältning verkar det inte bli idag utan det har tillochmed snöat lite under tidiga morgonen men det har som tur är upphört nu, trädgården ligger fortfarande väl dold under det vita eländet. Och ibrist på lökar ute i trädgården får man hålla tillgogo med lite inomhusfägring iform av pärlhyacinter och knoppandes tet'a'tet....lite vardagslyx till en billig penning...

Igår kväll hade vi besök av goa vänner, de hade en affärsidé som tål att tänkas på...
superspännande och så himla kul...
Blir ni nyfikna? Haha, ni får vänta ett tag till... lite finslipning på idén och lite tur så kanske det kan bli verklighet.... iallafall ska jag hålla tummarna för att del 1 av projektet klaffar i eftermiddag....
Fortsättning följer!

Ha nu en riktigt bra Onsdag, ta hand om er och dem ni tycker om!
Kramisar Ullis


3 kommentarer:

 1. Smart förvaring! Krukan du visa i förra inlägget är riktigt snygg, känner igen det där att man är så sugen men sen i alla fall inte köper och så ångrar man sig hemma.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Jättetrevligt med resväskan till leksaker, som inte används dagligen! Så spännande för barnet när den tas fram! Jag minns, att min svärmor hade en gammal läderkasse, som togs fram när vi kom på besök med våra barn!
  Ha en skön dag, Monica

  SvaraRadera
 3. Fin idé till förvaring och visst blev den fin i vitt.
  Mmm...en kruka med pärlhyacinter är aldrig fel, det ger i alla fall en vis vårlängtan ;)
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera