lördag 13 mars 2010

Rum och trädgård

Go´kväll!
Idag har jag varit på mässa i Kista; Rum och Trädgård. Vi har haft en jättertrevlig dag som varit full av inspiration, ögongodis och folk i farten. Vissa fynd (?) har även inhandlats...
Mina inköp bestod av 4 pelargonsticklingar... jag som INTE skulle köpa några fler...ett gäng inrednings-trädgårds magasin (kvällslektyr), cementäpplen, några olika slags ägg (har en bild inne i huvudet av en dekoration till påsk med en trådkorg, mossa och dessa ägg...undra vart jag ska få tag i mossa?)

Dessutom köpte jag en växt som ingen visste vad det var för något = superspännande! Den ska tydligen vara vintergrön, fast den är rödbladig, hihi, och kanske eventuellt var släkt med liguster?!
Det var det personalen i montern visste... och då var jag ju liksom tvungen att köpa den...


Någon som vet vad det är för något?

Annars kan jag rapportera att rost i trädgården är fortfarande mycket populärt...
Helleborus (julrosor) fortfarande är "inneväxter"Utförligare rapport kommer imorgon då jag hunnit smält alla intryck...nu ska jag sätta mig framför dumburken en stund och vila mina trötta fötter.
Ha en skön lördagskväll!
Kramis Ullis

3 kommentarer:

 1. För mig kommer nog julrosor alltid att vara "inneväxter"!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. ROST OCH JULROSOR - KAN DET NÅGONSIN BLI UTE?!/ANJA

  SvaraRadera
 3. Så trevligt det var att hitta din blogg. Kunde inte sova och gick upp tidigt och tittade i trädgårdsbloggar.nu där det här inlägget låg bland de översta. Spännande med den rödbladiga växten. Har dessvärre ingen aning om vad det kan vara. Hoppas någon känner till den.

  SvaraRadera