måndag 28 juni 2010

I´m back

....efter några dagars bloggtystnad. Tiden har liksom inte riktigt räckt till, när man slitit sig från byggarbetsplatsen ute i trädgården har duschen och sängen varit enda alternativet för att överleva...men så fint det blir! Jag ska direkt erkänna att min man nog tycker att jag mest är i vägen... han har nämligen bytt bort min hjälp mot grannens mer snickarkunniga och händiga händer...
Jag blev nog degraderad till att sköta markservicen, och det är ju nog en så viktig uppgift, jag menar; karlarna står där ute i full sol timme ut och timme in så gissa om det går åt både vatten, andra (starkare drycker) och mat för att hålla dem 'klartänkta'. Naturligtvis har vi ju inte bara bestämt att bygga en terrass, hur enkel som helst, utan det ska ju liksom vara en gång från ena ingången till den andra och de ligger ju inte mitt för varandra vilket innebär väldigt mycke girsågning och innan det, otroligt många komplicerade uträkningar och dessutom massor med extra kottlingar mellan reglarna för att bära upp 'alltihop' och få det stadigt.
Det ni ser i mitten av bilden är gången, till höger på bild är golvet färdiglagt med ytterkant och allt, ni ser allt regelvirke som var tvunget att snickras dit innan golvet kan läggas. Men det kommer att bli så himla fint, tror att gången blir 'pricken över I', det där lilla extra som gör 'allt'.

Detta är min lilla frukostveranda, här skiner solen på morgon och fram till lunch ungefär, helt ljuvligt att sitta och dricka morgonkaffet och njuta av blommor och utsikten!
Och blommar gör det verkligen, bjuder er på lite blommor för dagen;

Må väl alla rara!
Nu ska jag fara till staden och köpa belysningen till terrassen...
Kramar Ullis

4 kommentarer:

 1. Det kommer bli en fin verandamed gång.
  Trevlig sommar
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Hej Ullis!
  FInt det blir, frukostverandan ser precis lagom stor ut. Jag gillar lugnet och stillheten på mornarna - bästa stunden på dan:-)

  Ha en fin början på veckan! H.

  SvaraRadera
 3. Oooootrooooligt vacker kruka på nedersta bilden!/Anja

  SvaraRadera
 4. Ja, inte undra på att det blir svårt att hinna med att skriva på bloggen, som ni arbetar!
  Men attan vad fint det blir:) Gången blir definitivt pricken över i!
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera