onsdag 30 juni 2010

Vitaste vitt

Hej alla raringar!
Idag lyser solen med sin frånvaro, fniss...
fast jag tycker att det är riktigt skönt med lite molnigt väder, helt plötsligt orkar man ju med lite grann, så jag drog igång tidigt i morse med att rensa rabatter. Tror att det bara var jag som var uppe men ganska raskt fick jag sällskap av minst 1000 myggor som uppenbarligen såg mig som frukost!
Men med lite 'mygga' (sprayen alltså) blev det uthärdligt...
Vad det växer i trädgården, ja, inte bara det som ska växa utan även ogräset...hade typ meterhöga nässlor och tistlar som oxå var riktigt rejäla...
de har nu hamnat i skogen!
Men även blommor växer så det knakar!
Idag bjuder jag på några vita skönheter;


Ha det skönt, å kom ihåg att njuta av allt det vackra!
Kramar Ullis

6 kommentarer:

 1. Åh, vilka härliga blombilder du bjuder på - och visst är det härligt när man nästan kan höra hur det växer ute nu. Din frukostveranda är också så fin, så fin, och riktigt andas svensk sommarmiljö!

  Varma hälsningar och tack för titten hos mig,
  Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med att det nästan är skönt när det är lite mulet. Hoppas själv på att det skall mulna till ordentligt och falla lite regn. Men det brukar ofta gå runt oss där vi bor. Hoppas du får en fin fin kväll underbara blommor du visar/Gela

  SvaraRadera
 3. Fniss, visst är vi knäppa;) Först månader av tjat om kallt och dåligt väder. Sen räcker det med en veckas värmebölja så välsignar vi kyla!? Välkommen i paradoxernas trädgårdsklubb;)
  Charlotta

  SvaraRadera
 4. vackra bilder du visar på vita blommor! En favorit hos mig! Försökte mig på en vit månskensrabatt för några år sedan men gav upp då det inte riktigt blev rätt... Kanske dags att göra ett nytt försök?
  /Cyrene

  SvaraRadera
 5. Det är väldigt vackert med vitt - har jag till min förvåning upptäckt. Fast rött, lila, rosa, orange, blått och gult är inte så dumt det heller! Alltså - ALLA färger i trädgården är vackra, dom som säger något annat har helt enkelt fel!!
  Visst är en del folk på visningarna okunniga, men.....kommentarerna hos mig fälldes faktiskt av medlemmar i en Trädgårdsförening! Hallå - kan inte dom bättre!?
  Trodde damen i din trädgård att du hade en allmän park?
  Jag antar att de ser programmet på TV om dom engelska trädgården som vill vara med i Gula Boken. "Damen" hade säkert gjort det!!
  Där har dom ju jättekrav (hoppas vi aldrig kommer dit), men där är det ju också betydligt mer kommersialiserat med inträde, teservering m.m.

  SvaraRadera