lördag 10 november 2012

Bland träd och buskar

Hej mina vänner!
Ytterligare en vecka har gått, jag har varit tämligen tyst här i cyberrymden, mycket jobb och lite annat har upptagit min tid, men nu är jag tillbaka!
Idag ska jag till Degerfors och folkets hus, Degerfors trädgårdsförening har årsmöte och jag ska dit och prata om buskar och träd... Kl 14 börjar det hela... Så nu på förmiddagen har jag kollat igenom alla bilder och gjort lite redigeringar! Kanske i senaste laget men som sagt: det har varit lite mycket sista tiden!!!
Nåväl, nu är iallafall föredraget klart och jag känner mig rätt nöjd, det är bara så svårt att begränsa sig, har ju hur mycket bilder som helst och jag vet med mig att jag kan prata trädgård läääännnnggggeee!
Tänkte försöka hinna ut i skogen en sväng oxå, mer lingonris till kransar behövs! Dessutom är det ganska fint senhöst väder idag, solen tittar fram och den snö/frost som legat har smält bort! Skönt tycker jag, visst är det trevligt med lite vitt som lyser upp men inte riktigt än, det kan få vänta till veckan innan jul!
Hoppas ni alla får en skön lördag!
Kram på er!
Ullis

2 kommentarer:

  1. Hoppas du fick tag i ris utan att frysa fingrarna av dig. Jag var en sväng med bilen åt ditt håll och HU vad vitt och kallt det blev i höjd med Nora!

    SvaraRadera
  2. Good luck with the presentation you are going to give. I know what you mean about choosing and limiting photos.

    Your house is going to look so festive with all of yor wreathes.

    SvaraRadera