söndag 4 november 2012

Full fart!

Go'förmiddag vänner!
Idag är det gråmulet och lite trist väder, ännu regnar det inte så jag passar på att gå till skogen efter mer lingonris. Fler kransbeställningar har ramlat in så jag passar på idag när jag är ledig... Kul att folk tycker att jag gör fina kransar! Igår gick jag av efter ett lugnt jourpass, skyndade mig hem men hann inte ut för det var redan för mörkt i skogen trots att jag var hemma strax efter halv fem, nackdel med att ställa om klockan...!
Det är iaf full fart på bäcken i vår tomtgräns, man kan lugnt säga att det porlar för fullt! Men det är ju inte så konstigt med tanke på all nederbörd det senaste, ja, halvåret!!!
En glad nyhet har jag iaf; verkar som om vi kan få bredband, äntligen, bredbandsbolaget har faktiskt lämnat positivt besked... De tror att de kan koppla in internet i slutet av nästa vecka, halleluja!! Hoppas bara att de håller vad de lovar...
Nähä, nu ska jag plocka mer ris så jag hinner binda lite fler kransar!
Må bäst ni raraoch tack för att ni tittade in!
Kram Ullis

5 kommentarer:

 1. "Ropa inte halleluja förrän du är inkopplad i skåpet!" eller hoppa över bäcken eller hur det var...

  SvaraRadera
 2. Underbar liten bäck! Den vill jag ha. Och så vore det kul att se bilder på dina kransar, var ska jag leta?

  SvaraRadera
 3. Your house will be beautifully decorated and festive with all of the new wreathes. It is harder to get outdoors now that it is getting dark so early.

  It sounds like you are on your way to a broadband connection, at least the company has given a timeline.

  SvaraRadera
 4. Tänk, en egen bäck! Inte skulle jag säga nej till att ha en, inte.
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
 5. Jag vill också göra kransar och pynta men vi röjer mest och snart intar grävskopan tomten. Nästa år ska jag pynta dubbelt upp :)

  SvaraRadera