lördag 6 november 2010

ibland så...

...tror man att tiden ska räcka till, till typ hur mycket som helst!
Igår började ju dagen väldigt bra, redan innan förmiddagen var slut hade jag hunnit med riktigt mycke, men sedan skulle jag börja montera min kristallkrona som jag beställt:
hua, vad mycke grejer det skulle på och vad krångligt det var!
Trodde i min enfald att det skulle vara gjort på ett kick men se det tog nog flera timmar... så någon skogspromenad hanns inte med så något lingonris till kransar har jag alltså inte!
Å, idag är det frost som heter suga men det verkar som om det iallafall kommer att bli en fin solig dag så har jag tur tinar frosten snart och jag kan till skogs dra....
Men jag gick en sväng i trädgården igår eftermiddag och såg att höstastrarna blommade för fullt så efter lampmontering och sedvanlig fredagsdans med dammsugaren hade jag en nyplockad blomsterbukett att ställa på matbordet; Troligtvis årets sista!?
Och så här ser kristallkronan ut när den ( äntligen) är på plats, färdigmonterad över matbordet...

(ser visst att ljusena är lite sneda, fniss, får nog fixa det...)

Ha en riktigt fin Allhelgonahelg alla rara!
Många varma kramar till er!
Ullis

1 kommentar:

  1. ...med tanke på hur stor kristallkronan var så förstår jag att det tog tid att montera ihop eden. Men tjusigt blev det - även om ljusen sitter lite snett! :-)
    Det är konstigt att ofta när man tagit kort så ser man detaljer man inte sett i verkligheten. Rätt bra faktiskt. Men ljusen var förmodligen lätt att fixa till så nu är väl att perfekt antar jag.
    TREVLIG HELG
    Susie

    SvaraRadera