fredag 16 juli 2010

Levande begravd...

...blev inte jag igår kväll men väl Martin Beck och några till...tog nämligen en liten paus från trädgårdsarbetet och for till stora staden (stor, och stor... Örebro) och gick på bio med S. Det var så trevligt!
Fast jag låg back vätskemässigt efter en (idag igen) hård arbetsdag så jag bäljade i mig både vatten och dricka, dessutom åt jag ju popcorn (självklar biogodis) vilket innebar än mer törst vilket resulterade i att jag sista kvarten, ni vet: upplösningen på storyn, knappt kunde koncentrera mig på vad som skedde på bioduken pga att jag var så kissnödig... men den var bra filmen- precis som Beck-filmerna brukar vara!

Ute i trädgården forsätter galenskaperna, ja, alltså jag fortsätter (det är nog jag som är lite galen) ,med mina trädgårdssysslor. Det är farligt att säga att man är 'klar' i trädgården för då finns ju liksom tid 'över' till att hitta på något nytt...
så jag kom på att jag skulle lägga lite plattor nedanför trappen till terrassen och det blev bra, sedan kopierade jag Mats i Hemsjön 's nockpannekrukor. Gillar lite oväntade användningsområden för saker och ting...ni vet lite 'Ernst Kirschsteiger'....( undra om jag stavade hans efternamn rätt...varför heter han inte svensson som jag vet hur det stavas...)

Jaha, här skulle ni få se bild på dessa krukor och plattläggningen men det gick inte....tror att någon (?) eller något (?) spökar för mig, nu står det på kameran 'okänt bildformat' det går inte att ladda över till datorn...
någon som vet vad felet är? Det är samma kamera som jag laddade över bilder från igår å jag har inte ändrat några inställningar varken på kameran eller i datorn...grrrr!
Får väl bjuda på några sköna pasteller från igår...
det var uppenbarligen inte ett 'okänt bildformat' då...:Hej med er!
Nu ska jag ut i min stora trädgård...
Må väl / Ullis


5 kommentarer:

 1. Synd på det där med kameran, men du löser säkert problemet!
  I förrgår hade vi endast 25-26 grader och det var riktigt behagligt, men igår var det lika jäkla varmt igen. Alltså över 30!
  Det betydde att framåt kvällen är man så slut att man inte ens orkar sitta kvar ute på altanen när man ätit, utan går in och slänger sig framför TV´n och FLÄKTEN!
  Igår var det dock en bra engelsk thriller, Luther, så det förnöjde en åtminstone. Annars är det mesta skräp tycker jag. Visserligen tittar jag på Morden i Midsommer, men inte för att dom är svansinnigtbra utan för att jag är anglofil och älskar miljöerna.

  SvaraRadera
 2. Och nu närmar sig söndag med stormsteg! Önskar jag kunde besöka dig och se allt IRL:) Ibland när det händer så med min kamera, stänger jag av den, plockar ut batteri och minneskort, räknar till tre och sätter tillbaka allt igen. Då brukar det funka!
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får ordning på kameran, jobbigt när tekniken krånglar!
  Ljuvlig blomning du bjuder på!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Åh, vad är den sista blomman för nåt?? Jag har nämligen hittat en sån i min f.d. kompost...
  Tack för sällskapet på bion förresten!! :)
  Mkt trevligt!!!
  Men jag undrar var John tog vägen!?!
  Fast ja fick ju dreggla lite över Gunvald istället så d gjorde inte så mkt.. ;D
  Puss

  SvaraRadera