söndag 28 februari 2010

blodad tand

På grund av rådande omständigheter (meterhögt med snö i trädgården) har jag drabbats av blodad tand vad gäller inredning, ommålning och annat inomhus pyssel (vad annat finns att roa sig med när rabatter tagit riktig vintervila?). Har idag påbörjat ommålning av ett annat arvegods nämligen mormors gamla linneskåp. När jag ärvde det var det läckert målat i någon smutsgul färg... jag lutade av det omgående... men som det nu är har jag tröttnat på det stuket, nu vill jag ha allt i vitt...vitt......och åter vitt!
Så, jag drog igång idag på morgonen medans maken gick ut, vilt skakandes på huvudet (vet ej säkert om det var åt mig eller åt snön?)


Översta bilden: skåpet innan attacken, mellan: eftet svart 'kantstrykning' (blir ett shabby chick skåp)
och understa bilden: efter grundmålning ett av två (tror jag)...
Har skåpet i badrummet med lakan och handdukar i, helt perfekt, rymmer massor!
Har visst blivit lite trädgård sista dagarna här på bloggen så för att inte helt falla ur helt och hållet så bjuder jag på några bilder från trädgården, måste säga (igen) att jag vill ha vår...längtar som en tok efter att få gräva, plantera osv... känner ni likadant?

Japanskt körsbär i blom!

dubbla vitsippor


gullviva

Och tillsist en 'närbild' på bordet jag målade om häromdagen. Gårdagens bild var ju inte direkt någon bra... här ser man lite bättre efter 'avskavning' iallafall:

Kramar till er alla!
Ullis

2 kommentarer:

  1. Det kliar minsann i trädgårdsfingrarna här också! Men möbelrenovering är, i mitt tycke, ett mycket gott alternativ i väntan på vårsolen.

    Jättefint skåp!

    Rebecca

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig blogg..med så fina bilder och inspiration..tack för att du tittade in till mej. Ha en skön kväll/Anne

    SvaraRadera