söndag 30 maj 2010

Jag håller vad jag lovar!

Godmorgon!
Börjar denna tidiga morgon med att säga grattis på morsdag till min kära mamma! Kommer en sväng i eftermiddag! Förresten, alla ni mammor 'därute' ha en riktigt mysig och trevlig dag ni oxå.
Lovade ju igår en bild på den ljuvliga lönnen jag inhandlade, så här kommer den;

Nå, vad säger ni, är den inte helt bedårande?
Trevliga Jonas från Stolpens Trädgård i Ölme utanför Kristinehamn sålde skönheten till mig.
Vart jag ska plantera den? Ingen aning, den hamnar i mitt nursery sålänge, men det ordnar sig alltid!
Ok, bilden ovan är inte riktigt tipptopp men lönnen fotades efter jobbet sisådär vid 22.45 lagom när det började skymma och dessutom var jag ganska trött och lite 'ofokuserad' *fniss*. Det här med att fota är något som jag tycker är himla skoj, drömmen är en systemkamera....
har faktiskt anmält mitt intresse för att vara 'testpilot' på en sådan...
gå in och kolla på smartson, det kanske är något för dig oxå?


Detta är nästan den sista Magnolian 'Leonard Messel' för iår, blomningen har varit betagande trots snöns tuffa behandling med flera avbrutna grenar....
Ha en riktigt bra dag alla rara, ser ju faktiskt ut som om solen ska skina idag, har nämligen en finfin soluppgång utanför köksfönstret i detta nu!

Må väl!
Kramar Ullis

1 kommentar:

  1. Tips: plantera den inte i närheten av granne! Vår vanliga lönn har våra "galnagrannar" fått för sig att vi äger varje löv från så de kör stora utblåsningsmaskinen precis när vi rensat vår gemensamma uppfart. Mycket bråk för ingenting för detta fanns när vi flyttade in och "galnagrannarna" kom 2 år efter och de ser att det är ett väldigt gammalt träd. Nåja, ditt var riktigt fint!
    :)

    SvaraRadera